Arpaçsakarlar Şehit Asım Türkel İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz: • Öğrenciye saygı duymaktır. • Toplam kalite doğrultusunda bütün öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda en iyi biçimde yetiştirmektir. • Çabalarımız araştırmacı,yaratıcı,sorgulayıcı,düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz: • Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmektir. • Atatürk devrimleri doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamaktır. • Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek,yeteneklerini ortaya çıkartmak,özgüvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.

Başarılar: 2022 Akıl ve Zeka Oyunları Mangala Alanında İlçe Birinciliği, İl Üçüncülüğü.

Saatler: Ders Başlangıcı 13:00 Ders Bitimi 17:50
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 324 229 2029

Belgegeçer - (324) 229 2029

WEB - https://arpacsakarlarsehitasimturkel.meb.k12.tr

Adres - ARPAÇSAKARLAR MAH. ÇİFTÇİLER5 CAD. ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU BLOK NO 219 TOROSLAR / MERSİN

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Eski adı Arpaçsakarlar Beldesi olan yerleşim bölgemiz Bağcılar,Bahçeciler ve Çiftçiler Mahallesi olmak üzere 3 mahalleden oluşmaktadır.

Ulaşım Mahallemizden il merkezine minibüs ve Büyükşehir Belediyesi otobüsleri vasıtasıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il Merkezine 8 km,İlçe Merkezine 6 km